Just nu


06 maj, 2012

Kolmårdsbiken!

Förra helgen var det Kolmårdsbiken. Det var ett långlopp som jag aldrig kört tidigare. Jag körde två loopar, alltså 35km. Eftersom banan var lång så kunde man inte provköra den, men man hörde folk som sa "idag blir det skitigt", och det stämde rätt bra faktiskt!

Min klass startade bakom eliten och det blev en stor klunga på asfalts- och grusvägarna innan första stigen kom. Jag hade ingen aning om hur jag låg till men jag försökte att köra mitt eget tempo. Det bildades liksom små grupper som man låg i, och ibland var man tvungen att släppa gruppen, eller ibland öka och köra ikapp nästa grupp.

När jag körde in på målområdet innan jag skulle ut på loop 2 så såg jag några i min klass, som både låg framför och bakom. På loop 2 körde jag lite för fort i början och kroknade halvvägs till mål. Då körde Herman Larsson om mig. Jag hade nästan inga krafter kvar men lyckades precis hålla undan från Robin Thyrstedt som låg bakom mig. När jag gick i mål visste jag inte vad jag fick för placering men efter en stund sa någon att jag blev 3a. Då blev jag riktigt överraskad faktiskt.

Jag har även försökt att redigera lite film från när jag kört bmx. Har inte gått så bra haha

Så kan det gå ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar