Just nu


30 september, 2013

Avslutningsläger i Säfsen / Säsongs-summering


Hej!! Nu i helgen åkte jag upp till Säfsen med Västerås CK för att ha vårat årliga avslutningsläger. I år hade vi grymt väder och alla leder och stigar var snustorra om man ska jämföra med tidigare år. 

I lördags körde vi en fin tur blandat mellan grusvägar och fina stigar. Det var ganska kallt men när vi väl kom igång var det rätt skönt. Efter halvvägs stannade vi vid en plats där vi brukar grilla och fylla på med vätska. Det bjöds på korv och saft och som efterrätt blev det massa cykellek. Har för mig att vi var ute i ungefär 7,5 timmar men självklart inte aktiv tid. Hur som helst blev det ganska långt i den backiga och hyfsat tekniska terrängen. 

Idag, söndag, valde vissa att köra lite downhill och vissa ville köra en tur till på lederna runt om där. Jag valde att köra lite mer xc och vi skulle utforska en vandrarled vilket jag tyckte var grymt kul! Vi hade lite cykelhaveri men det löste sig på ett eller annat sätt. Det blev inte alls lika långt och länge som gårdagen men det räckte till.


Det finns så sjukt fina stigar och leder där uppe. Man skulle kunna vara där hur länge som helst utan att hinna utforska alla leder.

Tack Västerås CK för ännu ett grymt läger! 

Ska även passa på att säga att tävlingssäsongen är slut då jag inte ska köra Vista tävlingen. Jag ska istället fira min kära mor som fyller 50! Det blir skönt att få komma hem till Västerås och träffa släkt och lite så.

Och i.o.m. det så vill jag tacka familj, släkt och vänner som stöttat mig genom hela säsongen. Och vi får absolut inte glömma Merida som hjälpt och stöttat mig minst lika mycket! Ni är en stor hjälp ska ni veta! Jag längtar redan till nästa år! 

Jag tror att jag har haft 19 starter i år och då har jag varit sjuk i början av säsongen. Jag tycker även jag har haft mycket otur med punkteringar och andra olyckor på tävlingar. Har även blivit ibland att jag fått som kramp i magen, och jag tror det är någon sportdryck som magen inte gillar. Jag får ta reda på vad det är till 2014 så att jag slipper det. Hoppas få fler starter nästa år och då skulle jag vilja satsa på framförallt en bra placering i Sverigecupen!

Tävlingar 2013:

Norgecup 1 & 2 - 9:a & 6:a

Billingeracet - DNF

Västerås XC - 1:a

Klippingeracet - 1:a

Borlänge Tour - 2:a, DNF, DNS

Nya Långa Lugnet - DNF

Lida Loop - 2:a

Mörksuggejakten - 5:a

SM - 5:a & 4:a

Finnmarksturen - 1:a

Cykelvasan 90km - Magkaos 3:30

Ck Masters - DNF

Vårgårda CK MTB - 4:a 

WC Hafjell - 40:e

Hacksta XC - 5:aInga kommentarer:

Skicka en kommentar