Just nu


12 september, 2012

Hur jag har det!

Fint!
Hallå! Nu var det verkligen länge sedan jag skrev här på bloggen. Hade nästan glömt bort den! Men jag har det riktigt fint här uppe i dalarna. Ja, jag har ju flyttat upp till Falun för att gå på cykelgymnasiet. Det är ett vanligt gymnasium, man går en vanlig linje men istället för gymnasieidrotten så cyklar man. Fast också när de andra har sovmorgon t.ex.Vi tränar i princip varje dag och vi xc-cyklister har en tränare, han heter Marcus, och han lägger upp våra träningar och hjälper oss att kunna åka på tävlingar osv.

Jag bor i en trea med två kompisar, Rasmus Goj och Ludwig Ekholm. Det är riktigt nice att flytta hemifrån! Fast det finns ju mindre nice saker med det också, som att man måste tvätta själv, diska och hålla reda på allt själv t.ex.

Idag, onsdag den 12e körde jag en träningstävling här i Falun. Ett cykelcross race! Fast jag körde på min xc. Det gick bra, körde in på en 6e plats i första heatet och en 7e i andra och en 6e i tredje. Varje heat var två varv. Tror ett heat tog ungefär 15min att köra. Så det var kul!

I helgen åker jag med skolan ner till Jönköping och Vårgårda för att tävla! Ska bli intressant att se hur det går.

Här är några bilder från Falun!

Balkongen!

Träning på Lugnet

Betongparken


Kvarnberget!
Mindre kul


Hosjödirten

Barken!

Tog en liten utflykt till någon sjö!

Konydirten

Fintvätt i duschen..

Hej så länge!


2 kommentarer:

  1. Schysst blogg hörru ;)
    15 min 15.sek körde jag de heatet jag var med så de stämmer :P

    SvaraRadera