Just nu


22 april, 2012

Laholmslägret!

Hej igen! På fredagen efter att jag jobbat drog jag ock Erik Åkesson på landsvägsläger. En hel vecka var det. Vi fick skjuts ner av Eriks pappa, riktigt snällt eftersom det var så långt dit!

Vi hade inte så tur med vädret tycker jag, vi fick köra inne ett par pass på trainer som är hur tråkigt som helst.. Men när vi väl kunde köra ute var det sjukt roligt. Det blir en helt annan sak när man är runt 30 pers och kör än om man är helt själv. Jag har tyckt att landsväg har vart mindre roligt förut, men efter lägret fick jag en helt annan syn på det hela.

Foto: Joel Greberg

Vi körde åtta pass tror jag det va, och två eller tre utav dem var inomhus på trainer som sagt. Vi har kört backintervaller, backtempo, lagtempo, spurter, lite kurvtagning och säkert något mer som jag glömt! Under veckan hade vi också en tävling där lagen var rumsvis! Jag bodde med Mateo Grip från Eskilstuna och Erik Åkesson från Västerås. Vi kom trea om jag inte minns fel. Det var massa olika tävlingar som tipspromenad, pingisturnering och plocka pengar tävling. På plocka pengar tävlingen skulle man ta upp mynt som låg på marken och man fick inte ta ner fötterna. Det var rätt svårt att få grepp i mynten men kul var det!

På backtempot kom jag tvåa, det var en backe som var ett par kilometer lång. Jag körde på ungefär 9 minuter.

Tack för ett härligt läger i Laholm. Synd bara att jag inte får komma nästa år då jag är för gammal :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar