Just nu


19 september, 2011

Landsväg

Hej, igår åkte vi till Fagersta för att köra ett GP. Det var riktigt kallt ute. Det var också första och sista racertävling för i år. Jag ska försöka köra fler tävlingar nästa säsong.

Jag låg bland dom sista i starten men körde snabbt upp mig till främre delen av klungan. Efter kanske ett halvt varv fick några en lucka längst fram. I den klungan låg 2-3 stycken bara. I den andra klungan hjälptes vi åt att dra. Det blev ganska mycket små ryck och efter många försök blev de en till grupp som stack, de var 2 stycken i den. Jag stannade kvar i tredje klungan. Nu hade vi kört några varv och jag tyckte tempot var lagom, inte för snabbt och inte för långsamt. Men jag började känna lite i halsen, men jag tänkte att det bara var för att det var lite kallt ute. Men efter något varv till blev de värre och jag kände att halsen börja svullna upp lite. Jag visste inte om jag skulle bryta eller fortsätta så jag körde en liten bit till. Sen tänkte jag att det inte var värt att bli sjuk. Så jag bröt tävlingen och var ganska missnöjd med dagen.

Idag blir det ingen skola, ska vila så mycket jag kan tills det blir bättre. Börjar bli riktigt trött på halsen, känns som jag är sjuk för jämnan.. Dock var det riktigt kul med racer.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar