Just nu


08 juli, 2011

Uppdatering - Laddar inför SM!

Hallå hallå!

Jag vet att bloggen inte vart så aktiv senaste veckorna. Förlåt! Så här får ni en liten uppdatering om vad jag gjort och vad som hänt.

Förra veckan körde jag 3 pass på lvg hojjen. Har knappt kört nå landsväg i år så det var skönt att träna ett par pass på asfalt. :) Och på torsdagen efter det var det sista klubbträningen innan sommar uppehållet. Det gick väll bra, jag körde själv eftersom jag ville köra på lite extra eftersom det snart är SM. På fredagen vart det inte träning då jag kände mig lite hängig. Kanske bara för att jag tränat ganska hårt. Likaså på lördagen, men det började kännas bättre. På söndagen blev det ett pass i alla fall.

Nu i måndags skulle jag ut på ett pass i skogen. Körde en teknisk bana här i Västerås, men han bara köra ungefär 8km innan jag åkte på en punktering, fick gå hem. Tur att det ligger ganska nära, men en liten promenad var ju bättre än ingenting, eller hur?

På tisdagen stack jag, mamma och pappa ut på en vända. Pappa hade hittat en rundbana så vi körde dit. När vi kom dit visade pappa oss banan för vi skulle köra själva på den sen. Banan var riktigt rolig, i början var den snabb åkt och sedan i mitten av den blev det lite stökigt och på slutet var den snabb igen. Det gick att köra så man fick både teknik träning och massa mjölksyra så det var bra! Jag körde först ett varv så snabbt jag kunde, körde lite fel men märkte det ganska så snabbt. Vilade en stund och körde sedan två varv till på en gång. Efter det körde vi upp på en liten höjd och vilade en stund och sedan for vi hemåt på lite omvägar så vi kunde köra lite i skogen.

Fick även hem ett paket med lite cykeldelar. Däck, sadel och pedaler. Än så länge är jag riktigt nöjd med sakerna. :)

I onsdags blev det vilodag, blev lite bmx då också.

Och igår, torsdags körde jag och pappa på den tekniska banan igen men jag skulle köra högre tempo än han, så jag körde själv.
Vi ville köra lite längre så vi la till en väg jag åkt några gånger med pappa. Pappa markerade banan på en karta så jag skulle hitta. Tror ni jag hittade? Nja.. en bit. Haha. Så jag väntade in pappa för han skulle ju också köra där. Efter några minuter dök han upp. Det kom också en annan kille som pappa kände som åkte med oss biten som var kvar. Varvet vi körde blev 2mil har jag för mig. Men eftersom det är en teknisk bana blir man så trött i hela kroppen.

Och en sak till...jag använder Dalblads produkter efter eller under nästan varje träning och tävling. Fungerar riktigt bra, och alla som inte testat måste pröva Loadex Skogshallon!! Sjukt god. ;)

Idag ska jag bara spinna ur benen lite. Och i morgon är det tävling, Lilla Mörksuggan i Rättvik. Och efter det bär det av till Borås för MTB SM 2011!  Laddar verkligen!                                            

                                              

                                                                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar