Just nu


18 juni, 2012

En helg i Borås!

Halloj, i helgen var jag nere i Borås o körde Ymer racet och Borås MTB. På fredagen åkte jag ner till Finspång för att jag skulle åka med min flickvän Cissi och hennes familj ner till Borås. När vi kom fram checkade vi in på en camping och sen tog vi det lugnt bara.

På lördagen var det Ymer racet som gällde. Har kört tävlingen en gång förut så kände igen banan ganska mycket. Den var ganska hal då det hade regnat ganska mycket.

Vi skulle köra tre varv och jag stod i andra startledet, men fick en riktigt bra start och lyckades köra om så jag låg trea in i skogen. Jag försökte hänga på i täten, vi var Herman, Robin, jag och Lucas och det blev lite omställningar för vem som ledde och jag låg tvåa större delen av loppet. Till slut orkade jag inte hänga på Lucas Eriksson från Borås så jag fick släppa och blev tvåa!


När jag vaknade i husvagnen dagen därpå var jag rätt seg o trött. Men så fort man kommit igång lite så känns det mycket bättre. Banan var förra årets SM bana. Kände igen allt. Det var ungefär samma startfält som gårdagen. Fyra varv skulle åkas och jag gick ut som fyra efter Martin Setterberg, Lucas Eriksson och Robin Thyrstedt. Martin körde omkull efter en liten bit och jag körde om honom. Sedan fick Lucas en lucka från Robin och Robin fick en lucka från mig. Jag försökte jaga ikapp men hann inte innan jag fick punktering. Jag hade inga reservhjul i teknisk zon. Dock hade jag behövt springa ett helt varv om jag skulle byta. Så det tråkigt, men det hör till cyklingen också!

Jag får vara nöjd över lördagens placering och tack för två bra arrangerade tävlingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar