Just nu


07 mars, 2012

Toppen helg!

Hej! Haft en toppen helg i Göteborg med massa härligt folk på Merida team lägret. Det var kul att träffa alla, det var några nya för i år också.

Jag, pappa och mamma gick upp klockan 4 på lördagsmorgonen och satte oss i bilen på väg ner mot Göteborg. Vi kom fram runt 8, 8.30 till MCK:s klubbstuga där vi skulle bo, och då var det dags för det första träningspasset. Precis innan fick jag en kasse med de nya kläderna! Dom var j*vligt snygga! Passade perfekt gjorde dem också.

Första träningspasset skulle vi köra distans. Två olika grupper. Vi körde tillsammans en bit sen delade vi upp oss. Det blev en härlig stig en bra bit och sedan lite asfalt på hemvägen. Man fick ett stort leende på läpparna när man fick cykla på nya cykeln på riktigt härliga stigar för första gången!

Det var lite is här och där så man fick ta det lite lugnt eftersom man inte visste hur stigen såg ut längre fram. Tror det blev någon vurpa, dock inte för mig. När vi kom tillbaks till klubbstugan var det dags för ett styrkepass. Väldigt kort. Vi fick lära oss några övningar med en pilatusboll. Det blev riktigt jobbigt efter nästan 10 sekunder!

Lunch. Smörja kedjan lite och sedan ett intervallpass. Vi tog oss till en liten skog där det fanns en liten bana. Vi delade upp oss och körde ett par varv i högt tempo. Benen var helt slut efter det! Vi träffade på en gammal downhillsnubbe som var, rätt speciell faktiskt. Men duktig var han!

När vi kom hem var det dusch och middag. Efter det kördes en Merida presentation och så fick vi berätta kort om oss själva, vilka mål vi hade och så. Petter berättade även om Dalblads, Polar och Northwave! Kul att samarbeta med dem!

På kvällen körde vi någon slags lek då man skulle få in flest marshmallows i minnen! Fy så äckligt det var! Ska aldrig mer äta det igen..

Gruppfoto.       Foto: Petter Holmegård


Dagen därpå, Söndag. Frukost 7.30. Sedan körde vi samma stig som det första distanspasset fast i lite högre tempo. Och innan vi började köra så skulle vi fota lite actionbilder. Det kom en kille vid namn Johan som skulle sköta kameran. Han satt upp massa blixtrar och fixade. Har sett en bild och den var grym! När det kommer upp fler bilder lovar jag att lägga upp några här.

På slutet av passet hade jag absolut ingen energi kvar, jag var helt slut. När det var ett par kilometer kvar kändes det som om jag skulle somna på cykeln. Jag gick in i "väggen". Jag hade inte tagit med någon energi att käka så tror det var därför. Väl tillbaks till klubbstugan fick jag gå in och käka lite och sedan ut för att ta en profilbild.

Lunch. Sedan var det mekkurs med Love. Han gick igenom hur man servar en gaffel och andra saker som kan vara bra att kunna. Efter det Städade vi klubbstugan och sedan var det slut på en härlig helg.

Jag vill tacka ALLA som var med och gjorde det super. Det var riktigt kul! TACK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar