Just nu


17 juni, 2011

Sommarlov!

Gokväll!

I lördags körde jag Lilla Loop som ni kan läsa om i förra inlägget.

Och nu i måndags var det dags för Team Kalas Cykelläger. Ett tredagars läger för ungdomar i Västmanland.

Lägret började med att vi fick stugorna vi skulle övernatta i. I min stuga var det två andra från min hemmaklubb. Efter det var det ett träningspass, först uppvärmning sen åkte vi till en liten grusplan där vi körde lite teknik övningar och några stafetter. Det gick riktigt bra, även ett bra tillfälle att lära känna Meridan lite mer. Så nu har jag bett pappa köpa lite koner till våra träningar så vi kan köra övingarna vi gjorde där... När vi kom tillbaka till stugorna var det dags för käk, det blev någon slags köttsoppa.


Här får ni en bild på mig från en av teknikövningarna!

Efter lunch blev det en liten mekkurs där jag kunde allt redan.. hehe. Efter det var det dags för träning igen och det blev att cykla lite lugnt i skogen bara. Sedan käk (pizzabuffé) med mingolf efter det.

Dagen därpå var det frukost kl.8 och ett långpass efter det. Vi körde samlad grupp. Efter lunch var det lite teori om kost och om olika "träningsätt", fick en massa idéer om hur jag kan variera träningen!

Sedan träning igen. Då blev det lite lugnare och lite tekniska partier vi övade på. Vi fick även lite regn på oss mot slutet av passet men det var mest skönt bara. :) Kvällsmaten bestod av grillade hamburgare.

På onsdagen var det frukost vid 8 och sedan städning av boende. Vi städade inte klart eftersom vi skulle ha ett träningspass efter och vi skulle duscha. Men iallafall, så städade vi och sedan var det träning då vi testade på olika intervaller vi lärt oss från tisdagen. Bland annat var det enbensträning, det har jag aldrig testat på förut. Det blev jobbigt att trampa runt med ett ben efter en stund! Och efter det blev det lite hög och låg-kadens intervaller. Efter passet blev det lunch, kommer inte ihåg vad vi fick men gott var det...
Efter maten skulle vi ha en liten genomgång om vad som hänt och hur det var under lägret. Själv tyckte jag lägret var skitkul och hoppas det blir ett likadant nästa år! Vi fick även lite saker med oss hem, som en vattenflaska, en tröja, ett pannband, och en buff. Tack Matthias Wengelin, Magnus Darvell, Mattias Nilsson och alla övriga för ett riktigt trevligt läger !                      


    Snygga kläder!!

När jag kom hem från lägret tog jag det lugnt någon timme sen åkte jag mot Eskilstuna för att köra en deltävling i Västmanlands cup. I min klass var det bara jag och en till, men som tur var så blev det några äldre som körde samtidigt. Banan var ganska blöt och det fanns en gräsbacke med sicksack svängar där det var riktigt halt, några vurpor i de andra klasserna blev det! Vi skulle köra 5 varv på banan som var ett par kilometer lång. Jag fick en lucka ganska tidigt och körde mitt eget tempo, benen kändes riktigt bra även om det var direkt efter träningslägret. När jag kom på sista varvet trodde jag att det var ett varv till men det var målgång, så jag hade inte tagit i så mycket på sista varvet. Inte för att det behövdes men.. Jag vann min klass iallafall och fick en glasscheck som pris! Hahah.. Det blev lite träning så det var väll bra.

På torsdagen var det avslutning kl.10 sen vart det sommarlov! På kvällen blev det träning, blev lite små intervaller, och kanske lite teknik om man kan kalla det så..


                                  
             

    Har även fått hem ett paket med några Dalblads Produkter från Merida idag!

   För övrigt blir det några vilodagar så kroppen får återhämta sig.

   Nu blev det ett ganska långt inlägg men jag fick även med lite bilder!

   Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar